Osmica donosi bogatstva, sedmica je mudrost: Ako ste vi rođeni pod ovim brojem onda ne znate koliko sreće imate

0
95

Broj 1- vi imate snažnu individualnost i pozitivnost kako bi bili vođa, a vaša kreativnost i orginalnost vam obezbjeđuju uspjeh u svim poslovima. Vi ste najbolji onda kada naučite na svojim greškama, a tražite nove staze.

Broj 2- idealan ste partner kao i prijatelj, a tako i radnik koji uvijek uči na tuđim greškama, gdje ste mnogo bolji saradnik nego što bi bili vođa. Taktična ste osoba koja je inteligentna i smirena.

Broj 3- vaš um je oštar, a vi rijetko ulazi u neke duboke probleme. Znate često biti entuzijastični uu vezi svega kada se nečega prihvatite, a tako se vaše uzbuđenje širi na druge, ali je problem da gubite interes.

Broj 4-vi imate oko za detalje, a znate kako se može podići uspjeh pa i onim dosadnim stvarima, gdje je vaša prednost kada ostane isti čak i onda kada svi izgube kontrolu, a vi ste uvijek voljeli raditi, gdje vam lojalnost može donijeti sve materijalne stvari za kojim čeznete.

Broj 5-vama je najvažnija sloboda, što se odražava na neprekidnoj potrazi za avanturom, a vi ste temperamentna osoba, koja ima dosta energije, a vaš raspoloženje se često zna promijeniti. Uvijek ste u centru pažnje.

Broj 6- vi ste pravi diplomata, koji zna da sasluša svaki argument veoma dobro. Vi imate mudrost koja je predana poslu i porodici naravno. Vi imate karakteristiku da ste neobični, a volite neke lijepe stvari.

Broj 7- morate da se uvjerite u sve iz prve ruke, a vi ste osoba koja je veoma analitična. Rođeni ste da budete filozof ili učitelj, a kako bi to ostvarili onda ćete se morati malo opustiti.