Osam velikih razloga zbog čega žena varaju i više nego muškarci – broj dva se najviše pojavljuje (Video)

0
132

Prevara je zaista nešto nisko za uraditi, a to ne treba nikome raditi, te se trebate staviti u situaciju da ni vi ne bi voljeli da vam to neko bitan u životu uradi, a sada smo spremili neke razloge zbog čega varaju žene.

Razlog su finansije- neke žene bi htjele da sjede na dvije stolice kako bi od obje imali neku korist, ali to nikada neće izaći na nešto dobro.

Manjak pažnje- kada partner ne daje dovoljno pažnje i ljubavi svojoj ženi ili djevojci, onda ima neko drugi ko će to raditi. Zbog toga će se žena odlučiti na prevaru, a morate znati kako je bolje da prekinete vezu nego da ju počnete sa drugom osobom varati.

Iz dosade- većinom ljudima zna dosaditi kada su sa nekim dugo vremena u vezi, a onda upoznaju nekoga drugog sa kojim njima bude puno zanimljivo, a onda se odlučite napraviti taj korak prevare. Morate znati da je taj osjećaj samo prolazan.

Partner ju je već prevario- ukoliko je njen partner prevario već nju, onda ona ne vidi da nekakav problem da ona uradi isto.

Ona misli da ju neće uhvatiti- te osobe koje često varaju dobiju osjećaj kako ih niko nikada neće uhvatiti, pa zbog toga nastavljaju sa svojim potezom prevarom.

Tada se osjeća poželjnom- dosta žena će varati zbog toga što je ta druga osoba počela da ih primjećuje i da pokazuje i ističe koje su njihove kvalitete, a na taj način su osjetile kako su poželjne.

Ne znaju kako da prekinu- jednostavno je da nekada ne mogu da skupe dovoljno hrabrosti kako bi prekinuli vezu, a onda dolazi trenutak da nemaju pojma šta da urade, a morate znati kako je bolje da prekinete vezu nego da varate vašeg partnera.

Taj drugi muškarac je uspješniji- žene će varati zbog toga što je moguće da im taj muškarac može pružiti neki luksuz kojeg do sada nisu vjerovatno imale, a onda se odluče prevariti.