Operisala Se, PROMIJENILA SKROZ Pa Našla Drugog: DIVNA DNK Zavodnica, Evo Gdje Su Marko I Djeca! (FOTO)

0

Divna Milanović , odnosno i Marko Kočić , koji su svima nama poznati po emisiji DNK pa su tako i dobili nadimke su nedavno postali roditelji po drugi put. Divna DNK ,  još od rođenja ima problem sa kičmom. Njeno zdravlje je narušeno maximalno zbog njene kičme.

Dok je bila u rijalitiju , Divni je učesnica Soraja Vučelić obećala nešto , za šta mnogi nisu vjerovali da će se ispuniti. Naime , Soraja e obećala Divni , da će odmah po izlasku iz rijalitija da joj da novac za operaciju kičme , kako bi Divna napokon imala izgled , kakav ima svaka žena.

Divna je prije nekoliko mjeseci rodila i drugo dijete , ovaj put dječaka , a kako saznajemo vratila i se i kćerka kući.

 

Da podsjetimo , Divni i njenom suprugu Marku , je socijalni radnik oduzeo kćerku , ali kako saznajemo , ipak su odlučili da im vrate starateljstvo. Divna je istakla da nemaju novca , ali da je jako sretna što se njihova porodica proširila.

 

Divna je istakla da je posebno sretna , što je njena kćerka Kristina , nakon dvije godine , ponovo s njima , i neće se vraćati u hraniteljsku porodicu. Divna je istakla i da je nakon rođenja sina bila devet dana u bolnici , jer je dijete rođeno u osmom mjesecu pa je moralo biti u inkubatoru. Divna je izjavila da je jako sretna.