OPASNE SCENE SA SRPSKIH PUTEVA Preticanje preko pune linije, vožnja bez ruku i TROTINET koji pretiče KAMION (VIDEO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

OPASNE SCENE SA SRPSKIH PUTEVA Preticanje preko pune linije, vožnja bez ruku i TROTINET koji pretiče KAMION (VIDEO)

Preticanje kamiona električnim trotinetima, opasna vožn ja i još opasnije preticanje preko pune linije, samo su neke od sumanutih stvari kojima se hvale Srbi preko društvenih mreža. “Pod parolom “Vozimo dinamično” korisnici društvenih mreža svakodnevno objavljuju nerealne video snimke sa puteva, a svaki video ima jednu zajedničku stvar, a to je da opasna vožnja u svakom trenutku može da ugrozi život ostalih učesnika u saobraćaju.

Krenuvši od muškarca koji pretiče kamion električnim skuterom, do muškarca koji tokom brze vožnje pušta volan i daje ga suvozaču u ruke, pa sve do opasnih preticanja koja se odvijaju preko duple pune linije i to u trenutku kada iz suprotnog smjera dolazi kamion. Ovakav ali i sličan sadržaj, korisnici šalju Instragram stranici “Vozimo dinamično oficial” gdje se pretežno hvale vožnjom koja u najmanju ruku opasna i koja nikako nije preporučljiva te ugrožava živote kako samih aktera tako i ostalih učesnika u saobraćaju. Video pogledajte ovdje.

 

Oglasi – Advertisement