Opaaaa- Kanađanka se doselila u Srbiju, a zbog jedne stvari je OSTALA U ŠOKU- OVO JE NA ZAPADU NEZAMISLIVO (VIDEO)

0

Kejt Svon, je Kanađanka iz Kalgarija, koja je postala prava atrakcija na društvenim mrežama nakon što su neki njeni video snimci postali viralni i to zahvaljujući svetom trojstvu Srbiji kada je hrana u pitanju, i to ajvaru, pečenju i rakiji.

Ova tridesetčetvorogodišnja influenserka i kreatorka sadržaja za web, je prvi puta došla u Srbiju prije nekih godinu dana, i od tada je u svojim objavama na zabavan način pokazala kako to izgleda u Srbiji kada se ide kod bake na ručak, na koji način se najbolje jede burek, uz koju hranu je ajvar najukusniji, ali i kako u se u Srbiji tradicionalno započinje juto, kao i u većem dijelu Balkana.  Ali, da počnemo prvo sa njenom idejom da se preseli u Srbiju:

” Putovala sam Evropom kao digitalni nomad i kada sam stigla u Srbiju, četiri zemlje kasnije, moji dani u Evropi su se bližili kraju, ali nisam bila spremna da se vratim u Kanadu. Poslije pokušaja da dobijem radnu vizu u različitim zemljama, Srbija je bila jedino mjesto koje mi je dalo priliku da ostanem duži vremenski period. Dakle, ono što je trebalo da bude jedna godina pretvorilo se u četiri” – kaže Kejt na početku svoje ispovijesti.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE