OPAAA- I NAŠA POZNATA TV VODITELJICA OTKRILA DA JE IMALA VELIKE PROBLEME SA BRANISLAVOM LEČIĆEM- Objavila fotografije poruka koje joj je glumac slao- BIĆE SVAŠTA (FOTO)

0

Još jedan veliki seksualni skandal potresa Srbiju i jeno glumište, a radi se o tome da je glumica Danijela Štajnfeld izašla je u javnost sa tvrdnjama da ju je Branislav Lečić navodno silovao. Lečić je u svojim izjavama rekao da je sve to laž,a  nakon glumičine ispovijesti oglasila se i poznata TV voditeljica Hristina Stojiljković, koja je na društvenim mrežama objavila šok prepisku koju je nekada imala baš sa Lečićem:

“U iskušenju sam da objavim skrinšot progoniteljskih poruka koje su mi nedjeljama stizale od Branislava Lečića nakon što smo se jednom u životu vidjeli kada mi je gostovao u emisiji”

Tako je ona na društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija a uz njih je napisala: “A zatim i gomila poruka uz skoro svakodnevno neprestano zvanje. Dotičnog nedjeljama nije tangiralo pretjerano što pozivi i poruke svi do jednog ostaju bez odgovora, a ova navlakuša za drugi osnovne “trebaš mi profesionalno”. “Puna podrška za Danijelu Štajnfeld i svaku ženu koja je žrtva predatora i (ne)moćnika”, dodala je ona.

Vidi se da u jednoj svojoj poruci popularni glumac voditeljici piše i ove stvari: “Hristina, ne mogu da odolim, a da ti ne kažem. Dopala si mi se danas. Tvoja energija ima pamet i erotiku, a to je rijetka kombinacija. I večeras sam dijelom bio inspirisan na protestima i tom energijom. Lijepo, pozdrav. Šaljem repertoar, pa se gledamo”

Čini se da će na kraju svega poznati glumac imati baš dosta toga za objasniti u svome ponašanju.