Oni su nešto, a kada ga je posle nekoliko viđanja odbila, njenom sinu je svaki dan slao mamine provokativne slike: NIJE MOGAO NI DA SANJA ŠTA GA JE SNAŠLO…

0

Čovek Majank Patel koji dolazi iz mesta po imenu Aravalija. Naime, ovo nije izmišljena priča, a on je uhapšen zbog sumnje da je nakon što ga je koleginica odbila njenom sinu slao poruke u kojima se mogao videti jako loš sadržaj njegove majek, kako vidite u samom naslovu, bile su to neke provokativne slike.

Kako saznajemo, oni su se videli nekoliko puta, oni su imali neke intimne susrete, ona nije mogla da to prekine ali on posle svega toga nije mogao da prihvati činjenicu da ona više to nije želela iz njoj poznatih razloga. Zatim je počeo da otvara profile na društvenim mrežama preko kojih joj se javljao i pretio, ona više nije želel to da trpi, uzela je telefon svog maloletnog sina i otišla je zajedno s njim na policiju kako bi prijavila sve pretnje koje je dobila. Kako možete da vidite izbor je bio takav da je priveden i on nije mogao ni da sluti da mu se to može zapravo desiti.