ONA VIŠE NE MOŽE DA USTANE IZ KREVETA- Poznata pjevačica u veoma teškom ZDRAVSTVENOM STANJU- NIKO NE MOŽE DA VJERUJE DA JE OVO ONA (FOTO)

0

Svjestki poznata pjevačica Celine Dion na društvenim mrežama objavila status koji je zabrinuo njene fanove: ” Stvarno sam se nadala da ću se oporaviti do sredine januara, ali izgleda da moram da budem strpljivija i poštujem režim koji su mi ljekari propisali” -navela je pevačica na svom Instagram nalogu.

Ona je još i izrazila nadu da će na kraju potpuno ozdraviti, te da ćemo se svi izvući od pandemije, te je naglasila kako ne može da dočeka da stane na scenu ponovo, ali kako prenose mediji, njeno stanje nije niti malo dobro, te da ona trenutno jedva može da stoji na nogama. Jedna njena blisak prijateljica je čak otkrila medijima kako pjevačica veoma teško ustaje iz kreveta, pa su se zbog svega obožavatelji poznate pjevačice zabrinuli za njeno zdravstveno stanje

Poznato je i da je prije nekog vremena pjevačica jako smršala, a postoje i neke naznake da često ima bolove u nogama koji je paralizuju, a isto tako i u stopalima. Dijagnoza slavne pevačice još nije saopštena i o njoj se u javnosti spekuliše.