ONA SE RASIPA MILIONIMA, JAHTAMA I VILAMA: Pojavila se slika Lepe Brene sa Buvljaka u Beogradu – ŽENA NAKUPOVALA PUNU KESU! (FOTO)

0

Pevačica Lepa Brena je puna para, ali idalje je žena koja racionalno troši svoj novac, to bi rekli jedni dok drugi smatraju da osoba koja da 6 miliona evra za jahtu ne može nikako sebe računati u one koji računalno troše novac.

Ona je već jako dugo vremena na javnoj sceni do sada je izdala jako puno signl pesama i albuma, prodaja njenih albuma je bila u milionskom brzo za sve ove godine. Ona je imala i sreće kada je u pitanju brak, udala se za uglednog tenisera koji je jednako dobro zarađivao i koji i dan danas ima svoje biznise i svoje prilive novca. Ovo je jedna jako bogata i ugledna porodica, ali sada su izašle slike kako oni štete taj novac. Kakko ste mogli da vidite u naslovu i na slici iznad ovog teksta Lepa Brena je otišla na pijacu, buvlju i kupila puno narandži. Niko nije mogao da veruje da je izabrala to mesto za kupovinu namirnica iako zna da ima velike mogućosti da je neko slika i sve to objavi na društvene mreže.