ONA SE KUPA U MILIONIMA, A POGLEDAJTE OVO: Stara majka otvorila vrata trošne kolibe u kojoj je Viki Miljković odrasla (FOTO)

0

Pevačica Viki Miljković je dugo godina na estradnom nebu, ali do sada nije donosila ovakve odluke. Pevačica je na jednoj televizijskoj ekipi odlučila da pokaže svoje rodno mesto i svoju voljenu majku i brata. Njena majka se zove Zorka a brat Vladica, javnost do sada kako smo upoznati nije imala prilike da vidi kako oni izgledaju, pevačica je to uspela do sada sačuvati kao dio privatnosti.

Kada je u pitanju njena majka je bila iskrena, istala je da je svaki loš medijski natpis o ćerci boli jadnako kao i prvog dana iako se odavno navikla da je ona javna ličnost. Također, ona je istakla da jj je najgore gledati Zvezde Granda kada krenu neke provokacije i na padu na Viki. Njena majka i kuća u kojoj žive pokazuju da ona potiče iz jedne jako skromne prodice koja ceni i vrednuje porodične vrednosti. Viki je bila jako sretna sa svojom porodicom, i rekla je da svoj život bez njih nikako ne može zamisliti i da su joj oduvek bili najveća životna podrška bez obzira na sve.