Ona kuha u staroj maloj šerpi..EVO gde živi Lepa Lukić – OTVORILA VRATA SVOG DOMA, Svima je zapao za oko jedan DETALJ! (FOTO)

0

Jeste li pogledali film Toma? Od kako se počeo da emituje ovaj film, on je izazvao velike emocije kod ljudi širom Balkana i nadalje, Lepa Lukić je došla opet u veliki centar pažnje, jer svi znamo da se u nekoliko navrata i njen lik pominje i pojavljuje u tom filmu. Lepa Lukić je rekla da je odgledala film i da je jako pogodilo sve to, scenario smatra nikoga ne ostavlja ravnodušnim, kao što i jeste.

Glumac Milan Marić koji je malo reći savršeno odigrao ulogu Tome, gledala je film i plakala je celi film. “Olivera je glumila mene i jako je lepo to odradila, a drago mi je da se spominjem u više scena i da će moj lik živeti tako kroz jedan značajan film, svi mi jedna generacija koja se pamti sigurno”, rekla je Lepa Lukić. Također, on kaže da je njen život običan, da živi u većem stanu ali da kuha u maloj šerpi i to nešto na kašiku, a kako kaže jer tako voli. Obavlja sve poslove kao i druge domaćice.