Ona je završila sa plastičnim operacijama, OFARBALA SE U PLAVO: Evo kakva Maja Marinković ulazi u Zadrugu 5 – KAD JE CAR I JANJUŠ VIDE PAST ĆE SA STOLICE..(FOTO)

0

Glavna tema u rijalitiju Zadruga jeste MAja Marinković, iako niko ne zna da li ona sigurno ulazi u taj rijaliti program. Svi koji prate ZAdrugu znaju da je ona u toku 4 sezone rijalitija promenila možeo da kažemo celi lični opis, uradila je dosta operacija na sebi, a sada je sa isitm kako kaže završila, sve na njoj je sada savreno i na svom mestu.

Maju smo navikli da gledamo kao crnu i smeđokosu od samog početka Zadruge, ali sada je napravila veliku promeni, ofarbala se u plavšu i ona izgleda fatalno, verujemo da Janjušu i Caru neće biti dobro kada se ovako zgodna plavuša, njihova bivša koju su prokockali pojavi na imanju u šimanovcu. U tekstu možete da vidite sliku koju je objavila. Svi koji prate rijaliti iščekuu njen ulazak u rijaliti jer kako kažu da samo Maja pravi pravi šou program sa puno emocija, ovo je sve ostalo gluma i to jeftina. Šta vi mislite o njoj?