Ona je tetovirana od glave do pete i ona je uzor omladini: Svi je smatraju najljepšom ženom na svijetu, a ona je sada objavila sliku kako je izgledala prije promjene – Iza svega se krije jedna tužna priča (FOTO)

0

Danas vam pišemo o jednoj djevojci koja ima tetoaže po cijelom tijelu a sada ćete saznati  i zašto je to tako. Amber Luke je djevojka koja dolazi iz New South Wales u Australiji te je jdna od popularniji osoba na socijalim mrežama.

Ona na socijalnim mrežama stalno objavljuje fotke svee kako pozira sa svojim  tetovažam kao i sa velikim brojem pirsinga, radi čega je neki smatrju najatraktivnijom i najljepšom ženom ikada. Trenutno na ima preko 80 hiljad apratitelja na socijalnim mrežama te redovno vrši komunikaciju sa njima, a jednom je dobila i izazom da objavi fotku na kojoj možemo vidjeti kako je izgledala prije nego što se odlučila na tako drastične promjene na tijeu, što je ona rado prhvatila. Naime ona je objavila fotku sa svoje mature vjerovatno u srednjoj školi na kojoj se može vidjeti da je ona jako lijepa djevojka pristojno obučćena i prirodno lijepog izgleda.