ONA JE STUB PORODICE! Ovako izgleda supruga Marinka Rokvića, cijeli život je posvetila djeci, prava je ljepotica! (FOTO)

0

Slavica Rokvić, supruga je popularnog folk pjevača , Marinka Rokvića , i majka je dvojice sinova Nikole i Marka Rokvića , koji se bave istim poslom kao i njihov otac. Marinko Rokvić ima još jednog vanbračnog sina Darija.

 

Slavica se uvijek držala po strani i davala vjetar u leđa svome suprugu , kao i svojim sinovima , ali je nedavno riješila da i ona izgradi svoju karijeru , ali u drugoj sferi. Slavica je spisateljica. U slobodno vrijeme bavi se organskom baštom u dvorištu svoje kuće , a pored toga ona je posvećena baka , koja redovno provodi vrijeme sa svojim unucima , kao i snahama Bojanom i Sarom.

Slavica je veoma lijepa žena , ima vitku figuru i njegovano lice , i uvijek je maksimalno dotjerana , a Marinko ima zbog čega da bude ponosan. Skoro svaka njena fotografija na društvenim mrežama pridobije veliki broj lajkova i komentara , jer Slavica u zrelim godinama izgleda tako da mnoge djevojke mogu da joj pozavide.