ONA JE SESTRA OD DUŠKA TOŠIĆA, ATRAKTIVNA CRNKA KOJA MAMI UZDAHE: Retko je pokazuje javnosti, pogledajte kako izgleda (FOTO)

0

Kada je u pitanju Duško Tošić, on je sada medijski praćen, što zbog karijere koju je izgradio, što zbog braka sa Jelenom Karleušom. Niko pored Jelene ne može ostati pošteđen od strane medija, jer ona svakodnevno skreće pažnju na sebe samim time oni komentarišu i Duška. On je čovek koji je izrastao iz jednog dečaka koji je živio u selu po imenu Orlovat, a kako namo njegovi su bili u jako lošoj materijalnoj siatuaciji, pa su Duška morali na tri godine da daju u internat.

Ono što moramo da kažemo kako je Duško jako mlad počeo da trenira fudbal, bio je talenat. On je neko ko je sam sa dna dotakao zvezde, a on je oduvek pored svoje porodice, Jelene i dve ćerke, veliku pozornost predavao svojoj matičnoj porodici, ponajviše od kako su pre nekoliko godina on i njegova volena sestra ostali bez oca. On ne može zamisliti život bez majke Nikolete i sestre Katarine. Ona je njemu oduvek bila veliki oslonac, a pogledajte u nastavku teksta kako ona izgleda, mami uzdahe savršena je crnka.