Ona je serijska preljubnica i u zadnjih 10 godina je spavala sa preko 100 oženjenih muškaraca: Kod svakoga nevjernog muškarca je primjetila istu stvar (FOTO)

0

Nova istraživanja su pokazala da stav koji su naši roditelji imali prema preljubi svakako da mnogo utiče i na naš stav, a pokazalo se da je čak dvije trećine ispitanih žena čije su majke imale ljubavne afere isto tako imali neke vrste afera u svojim vezama. Ispitanice su navele da to što su im majke varale njihove očeve daju i njima neku slobodu u ponašanju u svojim vezama, a sve to važi i za muškarce čiji su očevi bili nevjerni njihovim majkama, mada je kod muškaraca procent malo manji

To je navelo naučnike da utvrdi da kod čovjeka postoji gen za nevjeru, a u ovu teoriju vjeruje i Gvinet Li koja se javno hvali da je ona najveća serijska preljubnica, i ona bez ustručavanja govori o svojoj navici da spava samo sa oženjenim ili zauzetim muškarcima, pa je tako otkrila da je u posljednjih svojih 10 godina spavala sa najmanje 100 oženjenih muškaraca, a tvrdi da je barem tri četvrtine njenih ljubavnika malo nevjerne roditelje, pa je još i dodala:

“Sinovi i kćerke nevjernih roditelja manje se boje kritike jer znaju da su i oni u prošlosti radili isto. Jedan od muškaraca s kojima sam se viđala bio je bogati bankar iz Kembridža, čija se majka udavala tri puta. On je odrastao gledajući kako ona izlazi s uspješnim muškarcima i to je svakako uticalo na njegovo ponašanje kasnije. Još jedan od mojih ljubavnika bio je tip je u tridesetima čiji su roditelji bili nevjerni tokom njegovih tinejdžerskih godina. Danas je on u braku i ne može da bude vjeran. Rekao mi je kako mu se ideja o ostanku s istom ženom 50 godina čini dosadnom nakon što je vidio koliko su se njegovi roditelji zabavljali s drugim ljudima. I njegova supruga njega vara, također po uzoru na svoje roditelje. Rekla bih da varanje privlači drugo varanje”