Ona je proglašena za najljepšu Zvezdu Granda u ovome takmičenju: A tek da vidite kako ljubi- Pao i strasni poljubac sa čovjekom njenoga života (FOTO)

0

Zvezde Granda sa svakom novom emisijom u ovoj sezoni koja upravo ide, na najbolji način pokazuju zašto je to i dalje muzički šou koji nema premca u regiji i zašto popularnost ove muzičke emisije ne jenjava već desetke godina. Emisija je u ovoj sezoni već odavno ušla u drugu fazu takmičenja, kada su eliminacije takmičara sve uzbudljivije, a polako se i stvara neka slika o pojedinim takmičarima i njihovom radu.

Tenzije među članovima žirija ili mentorima su sve veće i veće sa svakom novom emisijom, a malo je praznoga prostora između dvije svađe ili prepirke između pojedinih članova žirija, a najčešće svađe nastaju zbog određenih takmičara i ne prihvatanja njihovih mentora da nisu dobili onaj broj glasova koji su oni smatrali da zaslužuju.

Svi gledaoci koji redovno prate ovu emisiju već polako stvaraju sliku o favoritima, i već se izdvajaju neka imena, odnosno takmičari, koji su ostavili dobar utisak na sve, kako sa svojim izvedbama, tako i sa kompletnim izgledom

Pa je tako takmičarka Milica Atanacković po mnogim jedna od najljepših učesnica Zvezda Granda ikada, ali na žalost mnogih njenih muških fanova, Milica na emotivnom planu nije slobodna, a ona se često voli time i pohvaliti na društvenim mrežama.

Milica svako malo na društvenim mrežama voli da pokaže koliko je sretna pored svoga dečka, manekena Alekse, a to redovno pokazuje na društvenim mrežama, a nije joj strano ni da svima pokaže kako ljubi svoga dragoga. A osmijeh na Aleksovom licu sasvim jasno pokazuje koliko je on sretan što ima jednu takvu atraktivnu damu pored sebe.