Ona je preslikana majka, Janina ćerka uzela mikrofon i zapevala: Ima neobično ime, EVO KAKO IZGLEDA NJENA NASLEDNICA – Muškarcima vilice pale do poda…(FOTO)

0

Ovih dana pevačica Tanja Savić je glavna tema i jako je popularna na društvenoj mreži Tik Tok. Svi mediji prenose informacije koje se tiču Draška i njenog odnosa sa političarem. Naime, ona je sada objavila video snimak kako sa ćerkom kako smo u naslovu napisali od Jane peeva pesmu Pancir, njih dve su stajale rame uz rame.

Pevačica Tanja je istakla da malo zabeve nije na odmet nikada, a sa mladom Kristinom Džulijeta zabava dostigla vrhunac i ljudi su pisali komentare oduševljanja kako smo imali prilike da ispratimo. Ispod teksta vam ostavljamo sliku na kojoj se jasno može da vidi i kako izgleda ćerka od Jane. Također, do sada smo imali priliku da nekoliko puta vidimo video snimke koje je objavila sama Jana, a na tim snimcima su ona i njena ćerka zajedno pevale. Da je nasledila talenat od majke to je sigurno , a da li će se baviti pevanjem to još uvek ne znamo.