Ona je potrošila 80 hiljada na operacije, OVO JE POTPUNA TRANSORMACIJA: Pogledajte kako je pre izgledala – ONA JE BILA PRAVI FRAJER! (VIDEO)

0

Danas je svakome jasno da svaka osoba poželi da sebe vidi u nekom bolje izdanju, a i ona se podvrgne raznim zahvatima, ali da stvar bude gora većina ljudi nema granica, pa im se sva ta ljepota pretvori u noćne more, jer na kraju pretjeraju. Mi danas donosimo priču o jendoj transrodnoj osobi, a sami ćete imati priliku da u nastavku pročitate o čemu se radi. Ona je privukla veliku pažnju, a kako možete da vidite u naslovu na operaciji je dala preko 80 hiljada.

Međutim, kada je u pitanju njena porodica, oni to nisu hteli da prihvate, kao što mnoge porodice ne prihvate da se njihovo dete odeća kao neko drugi, kako bi zadovoljila porodicu oženio se ali je nakon 16 godina braka opet priznala partneru da se oseća drugačije i da želi uraditi operacije. Oni su i nakon toa ostali zajendo, što dokazuje da u braku treba naći nekoga ko će vas uvek u svemu da podrži.

Donosimo vam u nastavku teksta snimak sa slikama, koje će vam puno bolje i jasnije objasniti ovu priču koja je tako jedinstvena.