Ona je njemu rodila dvoje dece, a svi je pamte po velikom HITU: ONA je prva supruga Željka Mitrovića i EVO KAKO ONA DANAS IZGLEDA! (FOTO)

0

Svi su jako dobro upoznali Željka Mitrovića kojeg svi znamo po tome što je vlasnik televizije Pink i u narodu je popularno rečeno ružičaste televizije. Mitrović nikada nije krio svoju ljubav, pa tako dosta ljudi zna da je danas u braku sa Milicom ksa kojoom je dobio dve ćerke, a pre nego je stupio u brak sa Milicom, on je bio u vezi i u brakus a Sonjom Mitrović koja se zove Hana i koja je pevačica.

Ona je 90 tih godina bila dominantna na estradi, imala je veliki hit zvani Džip, džip kao i pesmu Otkini bejbe, Kocka šećera. Vrlo dobro znaju ko je Hani svi oni koji su u to vreme pratili estradu. Međutim, ona se naglo povukla sa scene iako je pevačku karijeru izgradila u javnosti se jako malo pojavljuje. Dobila je dvoje dece sa Željkom, Sandru i Aleksandra. U odličnim odnosima su danas, a zanimljivo je to da se Milica i ona danas odlično slažu.

Jednom je prilikom govorila za medije o svojoj karijeri i porodicu, rekla je da nije odlazila nikada na turneje koje su trajale duže, gledala je da najduže tri dana bude odsutna, jer je željala da se posveti svojoj porodci.