Ona je nekad bila konkurencija Lepoj Breni, pa se naglo povukla sa estrade: OSTAT ĆETE U ŠOKU KADA JE VIDITE KAKO ONA DANAS IZGLEDA! (FOTO)

0

Svi oni koji znaju i koji su pratili osamdesete godine, ona je tresla estradu scenu, a njeno umetničko ime je Lepa Lana. Verujemo da sve generacije koje suu slušale Lepu lanu nikada neće zbaoraviti njen lik i delo, a njeno pravo ime je Adamova Gordana.

Kako su je od početka karijere poredili sa Lepom Brenom, tako je kao što viidimo i sada povezuju s njom, a povodom toga se oglasila i rekla nekoliko rečenixa. Naime, ona je istakla da joj je kao mlađoj to smetali, jer je smatrala da je neko pokušava napraviti kopijomm, a zna da to nikada nije bila, posle kako su godine prošle je shvatila da će ih uvek povezivati, i jednu i drugu je kako kaže ona stvorio Zahar. Ona se devedesetih nakon velikog umjeha povukla uz medija, doživela je u tom periodu razne priče koje su joj se podmetala, ali ona nije posustala. Dodala je da je sretna, pogledaje kako danas izgleda.