ONA JE NAKON ĐOKOVIĆA NAJPOZNATIJA SRPKINJA- NISMO NI ZNALI DA JE SVAKI DAN GLEDAMO U SVJETSKI POPULARNOJ SERIJI-MORALA DA PROMIJENI PREZIME (FOTO)

0

Srpska glumica glumi u planetarno popularnoj seriji “Sluškinjina priča” i otkrila je kako je došlo do rada na velikom projektu. Ona u ovoj seriji glumi lik buntovne Alme Ofrobert, a njen lik tumači Nina Kiri (29).

Glumica je rođena kao Nina Kiridžija u Beogradu 1992. godine. Ubrzo je njena porodica preselila u Kanadu u Vakuver, a tu je započela svoju glumačku karijeru. Mnogi u Srbiji su ostali oduševljeni kada su saznali da ova glumica iz popularne serije ima srpske korijene. Nina je novinarima otkrila da je rođena u Beogradu, ali da je odrasla u Vankuveru, a u srednjoj školi je na nagovor svoje agentice promijenila prezime:

” Ja sam promijenila svoje prezime u “Kiri” jer, kada sam išla u srednju školu, agentica mi je rekla da mi je mnogo etničko prezime i da bih mogla da ga promijenim. Bilo mi je interesantno jer sam pomislila da bih onda mogla da imam svoje prezime i svoj život, pa kada radim to može da bude nešto drugačije. Imala sam samo godinu dana kad smo se preselili u Kanadu, ali smo moja sestra i ja često provodile ljeta kod bake u Pančevu, tako da su mi ta ljeta ostala u sjećanju. Zadnji put sam bila u Beogradu prije tri godine. Nedostaje mi i uvijek imam nostalgiju za Srbijom, kao i želju da provedem neko vreme tamo”