ONA JE NAJBOGATIJA SRPSKA PJEVAČICA, NA NOGAMA NOSI ZLATNI ROLEKS, A TAŠNA JOJ VRIJEDI 2 STANA U BEOGRADU: Cijeli sprat joj je ormar, ima tri kućne pomoćnice, ZNATE LI KO JE ONA?

0

Svima je poznato da ova pjevačica zarađuje velike svote na estradi. Bukvalno se rasipa na sve strane , ekskluzivna auta , skupa putovanja na egzotičnim mjestima , skoro a se takmiče ko će imati najbolju i najveću vilu , sa što raskošnijim bazenom.

Prije dvadeset godina ovoga nije bilo. Pjevači i pjevačice su živjeli skromno. Vozili su skoro isvako isti auto , a danas je situacija mnogo drugačija u odnosu na nekad. Nije ni udo što su se vrijednosti totalno promijenile , pa tako i u muzici. Milioni se daju na spotove , pjesma ima rok trajanja od par mjeseci.

Danas vam pišemo o jednoj balkanskoj ličnosti. Njeno ime je Dijana Janković. Svi je naju pod umetničkim imenom Didi Džej , a 2013 godine se udala za Danijela Rokvića. Kada su u Sriji vrijeme provode u luksuznoj vili od 500 metara kvadratnih , imaju kućne pomoćnice , a sam gardarober vrijedi kao njihovo pola kuće. Međutim , pjevačica to želi renovirati. Rekla je da će cijeli sprat biti u staklu. Danijela posjeduje Hermesovu Birkin tobu , koja košta kao dva stana u Beogradu.