Ona je majka Željka Joksimovića: Stalno je krije od medija, a ona je prava dama- Nije joj ispunio samo jednu želju, a otkrila je i koju (FOTO)

0

Popularni pjevač Željko Joksimović je uvijek interesantan za medije, a poznato je da je pjevač veoma vezan za svoju porodicu, ali i da je posebno vezan za svoju majku Vesnu koja se baš ne pojavljuje često u javnosti, tako da mnogi i ne znaju kako ona u stvari izgleda, mada je ona itekako aktivna na društvenim mrežama.

Ona je pristalica modernih trendova tako da ima svoje profile na društvenim mrežama na kojima često objavljuje svoje fotografije, kao i svojih bližnjih, a posebno svojih sinova na koje je posebno ponosna. Ono što svi primjećuju na fotografijama je da je Željkova majka zaista prava dama i ad uvijek izgleda lijepo i dotjerano i da se vidi da ima stila

Sam Željko kada je god u prilici posjećuje svoje roditelje Vesnu i Branislava u svome rodnom Valjevu, a mama Vesna je jednom prilikom priznala kako je veoma ponosna na svoga sina Željka, i na sve njegove uspjehe, ali da joj jednu želju ipak nije ispunio. Ona je zadovoljna što je Željko veoma uspješan pjevač, ali njena želja je bila da njen sin ostvari uspjeh u jednoj drugoj muzičkoj sferi

”Željela sam da bude dirigent. To je bila moja želja. I on to ume. To tinja u njemu. On je pun iznenađenja i živi u tome da sam sebe iznenadi. Nikad se ne zna šta će da bude u budućnosti”. Podsjećanja radi, Vesna i Branislav pored Željka imaju i sina Sašu Joksimovića koji je poznati glumac, Vesna je baka petero unučadi ali joj je želja da je Saša obraduje barem sa još jednom prinovom, pa je tim povodom novinarima rekla:

”Joj, što ja volim djevojčice. Proširili smo se, ali se nadam da će ovaj sin da stane. Imam ja i drugog sina” bile su Vesnine riječi nakon što su Jovana i Željko dobili blizance.