ONA JE LEPŠA I BOLJA OD SVAKE ZADRUGARKE: Isplivala slika iz doma Mikija Đurišića – EVO ko je fatalna crna koja mu je rodila ćerku (FOTO)

0

Poznati Miki Đurišić je neko ko je poznat u javnosti po svojim turbulentnim odnosima, po njegovom nekontrolisanom ponašanju koje je svakako od kako je postao otac korigovao. Također, on je učesnik i nekoliko sezona rijalitija Zadruga i Parovi, a saada je ušao samo iz jednog cilja, da svojoj supruzi koja je iz Inđije, i svojoj ćerki omogući bolji život.

Jednom je prilikom je Miki rekao kako je njegova žena njemu mirna luka, i kako niti jedna u zadruzi ne može da joj bude ni do kolena, a kada vidite kako ona lepo izgleda, sve će vam biti jasno. Naime, ona je jedna prelepa crnka sa neverovatno lepim crtama lica, a ispod teksta možete da vidite i sliku kako ona zapravo izgleda. Ovo je žena koja je rodila Mikiju ćerku i koja je uspela da se skrasi. On je osoba koja je uvek imala podršku ljudi, zbog svoje dobre duše, mada nisu mogli da uvek podrže njegovo ponašanje. Kada sada gledmao maksimalno se suzdržava od sukoba, što ide u njegovu korist da napokon izađe iz rijalitija sa novcem.