ONA JE DEVEDESETIH BILA SIMBOL LEPOTE: Za Pamelom Anderson su nekad uzdisali svi muškarci, a EVO KAKO DANAS IZGLEDA BEZ ŠMINKE – NE LIČI NA SEBE (FOTO)

0

Kao što ste mogli da vidite po samom naslovu, danas ćemo veliku i posebnu pažnju posvetiti Pameli Anderson koja je devedestih godina bila simbol kako lepe tako i ekstremno zgodne žene. Ona je bila savršenstvo bez mane, sve je bilo na svom mestu. Kada se zapitate kako je ona došla do tolike popularnosti, mi ćemo vam rado dati odgovor na to pitanje.

Kako smo saznali, Pamela se najbolje proslavila u ulozi u Čuvari plaže, jedna jako poznata serija, a ovde je najviše pažnje privukla zahvaljujući svom izgled, tačniju da budemo precizni, zahvaljujući svojim bujnim grudima. Ona je bila jedna među prvim javnim ličnotima koja je imala hrabrosti ugraditi silikone i to javno reći. Kako svakoj glumici i pevačici godine donose svoje, tako se desilo i pameli, a ona nije ružna, ali se vidi da je ostarila, slikali su je bez šminke, pogledajte kako danas izgleda. Koje je vaše mišljenje o ovome?