Ona je bila prva mis Srbije, učesnica Farme, a onda se udala za OPASNOG MOMKA 90-ih: Danas je majka troje dece i izgleda drugačije – NIKO NE MOŽE DA VERUJE…(FOTO)

0

Kako ste mogli po samom naslovu da vidite piše nekadašnja misica Srbije, ona je bila učesnica Farme, ona se udala za jednog Opasnog dečka. Kako prenose mediji on je još uvek jedan od onih retkih koji je među nama a koji je bio u filmu po imenu “vidimo se u čitulji” a njegovo ime je Željko Rutović. Njih dvoje žive kako saznajemo jedan jako miran porodični život.

Mirjana Božović je 2007. godine postala zvanični mis Srbije, bila je na takmičenju za mis sveta, jedna od prvih žena koja je ponela tu titulu. Ona je bila neopisivo lepa, to niko ne može da porekne, a kako smo naveli, bila je od 2010. godine učesnica rijaliti prgrama Farma. Dok je 2013. godine se udaje za sadašnje supruga, on je 22 godine stariji od nje, a kkako vidite u naslovu oni sada imaju troje dece i u skladnom su braku. Ona je jednom dobila sina i drugi put blizance, dečaka i devojčicu, a piše se da se povukla iz javnog sveta ali da uživa luksuz.