“ONA DEJANA VOLI KAO LJUBIMCA. IGRA SE S NJIM, SVE JE RADILA DA BI CARU BILA ZANIMLJIVA” Dalilin najbolji prijatelj otkrio njene namere – Svi opleli po njoj (VIDEO)

0

Ono što je jasno jeste da se polemika oko Dalile i Dejana Dragojević neće zaistaviti ni ove godine, iako je Dejan sada čvrstog stava odlučio da se više neće miriti sa svojom suprugom sada već bivšom, ona to nikako ne može da prihvati. Dalila jeste javno prevarila muža prd njegovim očima, ali kako stvari stoje, tek je sada posle želje da mu se vrati navukla mržnju javnosti, ali i samim učesnika.

Tako iz dana u dan možemo da slušamo unutar rijaliti programa kako joj se svi smeju iza leđa i kako je smatraju velikim manippulatorom. Dejanu je teško sve to da gleda i prihvati, kako vidimo, ali je postao svestan svega. Sada kada se u tako zvanoj pušionici spekulisalo kako Dalila zapravo Dejana voli, oglasio se njen prijatelj, svima poznati Mark Đedović i rekao da ga voli ali kao kućnog ljubimca. Koliko nisu voljeli Đedovića, jer je dvoličan, kako tvrde široke narodne mase, ove godine je postao miljenik jer je pravedan.