Ona će Darku Laziću da donira bubreg: Bila je i u Zadruzi i sve ostavila bez teksta sa svojom odlukom-Ostati ćete bez riječi kada saznate ko je u pitanju (FOTO)

0

Poznato je da popularni pjevač Darko Lazić nakon nesreće koju je preživio krajem 2018 godine  ima nekoliko ozbiljnih zdravstvenih problema, a posebno je ozbiljan onaj koji ima sa svojim lijevim bubregom koji mu otkazuje, pa je tako Darko već neko vrijeme na listi za čekanje organa u jednoj klinici u Italiji, jer Darko ne želi da mu neko od članova njegove porodice donira ovaj organ.

Kada je za ovu Darkovu situaciju čula Miroslava Simov koja je inače majka rijaliti takmičarke Tare Simov ona je bez razmišljanja rekla kako ona želi da bude Darkov donor jer ona izuzetno voli i cijeni Darka Lazića, pa je novinarima otkrila da se dobro zapitala kada je čula za Darkove probleme.

Shvatila je da je on veoma mlad čovjek koji je faktički tek počeo da živi i tako je odlučila da mu ona da svoj bubreg kao što bi dala i svome sinu, jer i ona ima djecu i razmišlja na način kao da je Darko njen sin. Dodala je i ad će ona pokloniti Darku bubreg, a ne prodati, da ne bude zabune, i da ima namjeru da veoma brzo krene sa analizama da se utvrdi da li je ona pravi donor, a ujedno je zamolila Darka da joj se javi, te da zna da je transplantacija organa veoma ozbiljan operativni zahvat, ali i da se nada da će njen bubreg odgovarati Laziću

Miroslava je još i dodala da se ne brine za svoje zdravlje jer je takvo, kakvo je, te da je njoj važnije da se spasi jedan mladi život. nije poznato još da li će Darko da prihvati ovu ponudu, kao ni da li Miroslavin bubreg odgovara Darku, ali to će se saznati nakon detaljnih ljekarskih pregleda i analiza. U svakom slučaju, hvale vrijedan postupak.