On ni ne pomišlja da prevari suprugu u Zadruzi: Evo kako izgleda supruga Lepog Miće, da čovek ne poveruje – PRAVA LEPOTICA, ŠTA JE VIDELA NA NJEMU…(FOTO)

0

Kada spomenemo Lepo Miću, moramo da kažemo kako svi sumnjaju oduvek da je on takozvani igrač produkcije, da on namešta priče, ali ono što niko ne može da ignoriše, nikada se nije sladio tuđom boli, i uvek se trudio da omladinu digne i da im ne dozvoli beg iz rijaliti programa, kako se ne bi morali da zaduže.

Lepi Mića je već duži niz godina u braku, on je sa svojom suprugom Snežanom dobio ćerku Saru koja je u belom svetu i koja je jako pametna i uspešna. Do sada smo svi imali prilike da vidimo kako izgleda Sara, ali kako izgleda njegova supruga to nismo. Jako retki su mogli da vide kako ona zapravo izgleda, a sada možete da pogledate ispod slike kako ona izgleda. Snežana je odana supruga, ona nikada nije bila deo javne scene, nikada se nije pojavljivala u medijima, pa tako i u toku ove njegove igrice u Zadruzi koja traje kako znamo 5 godina, nikada se nije pojavila, niti oglasila za medije.