On je unuk pokojnog Šabana Šaulića: Djevojka mu je prava bomba i svi koji je vide ostanu bez riječi (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

On je unuk pokojnog Šabana Šaulića: Djevojka mu je prava bomba i svi koji je vide ostanu bez riječi (FOTO)

Za nekoliko sedmica, odnosno 17. februara biće tačno godinu dana od pogibije kralja narodne muzike Šabana Šaulića, koji je izgubio svoj život u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj. u gradu Belefeldu, nakon što je krenuo kući u Srbiju nakon jednog svoga nastupa. To je odmah povod ljudima iz medija da se prisjete lika i djela ovoga velikoga pjevača narodne muzike, ali naravno i da obrate pažnju na neke od članova Šabanove porodice.

Tako se saznalo da unuk Šabana Šaulića Luka Adžić, koji je ujedno i fudbaler Anderlehta, ima novu djevojku zbog koje je dospio u žižu interesovanja medija kako u Srbiji, tako i u Belgiji. Luka je naime u vezi sa atraktivnom Aleksandrom Ličinom koju na društvenim mrežama prati više od 13 hiljada ljudi. Aleksandra je inače iz Novoga Sada i studira na fakultetu tehničkih nauka.

Svi koji su vidjeli novu Lukinu djevojku misle isto, a to je da je ona zaista prava bomba, pa samim time i njihove zajedničke fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama dobijaju veliki broj komentara i lajkova. Vidljivo je da su Aleksandra i Luka veoma zaljubljeni jedno u drugo i da često zajedno putuju na neke egzotične destinacije što potvrđuju i njihove objave na društvenim mrežama koje su veoma česte i svakodnevne.

Čisto podsjećanja radi, Luka Adžić je svoju fudbalsku karijeru započeo u Crvenoj Zvezdi, a 2018. godine je dres Crvene Zvezde odlučio da zamjeni za dres belgijskog Anderlehta. Poznato je da ga je u njegovoj karijeri uvijek podržavao njegov djed Šaban Šaulić, koji je bio veoma ponosan na sportske uspjehe svoga unuka.

 

 

 

Oglasi – Advertisement