ON je predstavljao Jugoslaviju na Eurosongu, žene su ludile za njim: Danas je socijalni slučaj – POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA! (FOTO)

0

Danas kada su u pitanju javne ličnosti, moramo da kažemo kako su ljudi uveliko zainteresovane kako za njihovu sadašnjost, tako i za njihovu prošlost. Danas kako možete da vidite po samom naslovu pišemo o jendom poželjnom muškarcu koji je predstavljao bivšu Jugoslaviju na Eurosongu, bio je poželjan u društvu svake žene, ali danas je njegov izgled možemo da kažemo na neki način narušen, on je navodno socijali slučaj.

Svi su tinejdžeri 80 tih godina se sigurno sećaju ko jeon, a i mlađe generacije su čule neke njegove hitove, be d aznaju da se radi o ovom pevaču. Njegovo ime je Danijel Popović, kako smo pomenuli, kada je predstavljao Jugoslaviju na eurosongu, on je osvojio visoko četvrto mesto, što dokazuje njego talenat. Možete da pogledate kako Danijel danas izgleda, mnogi će moći da vide kolio se njegov izgled promenio, godine su donele neke druge stvari i uradile su svoje. Koje je vaše mišljenje?