On je MUŠKARAC koji obožava haljine, suknje i štikle: OVAKAV ide na posao, a kod kuće ima ženu i dvoje DECE, nećete verovati šta je obukao na slici broj 3 (FOTO) – Kreacije Portal
Novo Zanimljivosti

On je MUŠKARAC koji obožava haljine, suknje i štikle: OVAKAV ide na posao, a kod kuće ima ženu i dvoje DECE, nećete verovati šta je obukao na slici broj 3 (FOTO)

Danas zaista možemo čuti svašta i sve ono što je nekada zvučalo nemoguće, danas je itekako moguće, ali i prihvatljivo u društvu. Naravno, još uvijek postoje neki dijelovi svijeta, pogotovo zemlje sa izraženijim tradicionalnim vrijednostima, u kojima su mnoge stvari i dalje neprihvatljive, ali generalno, na Zapadu pogotovo, sve je skoro prihvaćeno. Tako danas imamo dosta ljudi koji otvoreno priznaju da pripadaju LGBT zajednici i da vole isti spol, ali s druge strane postoje i oni koji vole da se oblače kao suprotni spol, iako ne pripadaju LGBT zajednici.

Zanimljiva je činjenica to da je na primjer, sasvim normalno vidjeti djevojku koja nosi muške majice, dukserice, trenerke ili patike, pa se smatra kako voli „kežual“ stil ili sportski stil, ali je i dalje, pogotovo na našim prostorima, tabu ako muškarac obuče žensku majicu ili suknju, a o štiklama da ne pričamo. Zbog toga je mnogima čudan i čovjek čiju priču vam danas donosimo. Njegovo ime je Mark Brajan, dolazi iz Amerike i inžinjer je robotike sa trenutnim zaposlenjem u Njemačkoj. Naime, Mark je oženjen već 11 godina i ima dvoje djece, a njegov smisao za modu podiže mnoge obrve.

Mark priznaje kako obožava žensku odjeću, pogotovo suknje i štikle jer po njemu to predstavlja pravu dominaciju i eleganciju te je oduvijek volio vidjeti žene obučene tako, ali je poželio i sam da napravi isto. Iako ga okolina ispočetka nije prihvatala baš najbolje, a porodica je bila prilično zbunjena, Marka sada svi podržavaju, a pogotovo njegove supruga, koja mu često pomaže i kod odabira odjevnih kombinacija.

Oglasi – Advertisement