ON je danas sav istetoviran, a evo kako je Fran Pujas izgledao pre pirsinga i tetovaža: ČISTO I LEPO LICE, NE MOŽETE NI ZAMISLITI (FOTO)

0

Kada spomenemo rijaliti program zadruga, mnogi su sada fokusirani na trougao koji se trenutno odvija unutar imanja. Dalila, Car i Dejan su glavni takmičari o kojima se piše u medijima, pored toga Dejan je imao veliku podršku od nekih zadrugara, a jedan od njih kao što ste mogli da pročitate u samom naslovu Fran.

Fran je jedan od retkih zadrugara koji je istetoviran, koji je o sebi u toku prošle sezone priznao sve i svašta, a koji je opet, pored svega toga imao veliku podršku ljudi. On je neko ko uveseljava ljude, svi ga vide kao pozitivnog lika. Kako možete da vidite sliku u samom tekstu, on je izgledao poptuno drugačije, nije imao tetovaže koje su sada na celom njegovom telu, a na njegovom licu i vratu ih ima veliki broj. Mnofi su delili ovu njegovu staru sliku i pisali da je bio jako sladak dečak. Koje je vaše mišljenje o Franu? Da li ste vi ni koji ga vole, ili ipak spadate u onu grupu ljudi koji ga nikako ne vole?