ON JE BIO CECINA VELIKA LJUBAV: Bili su u vezi godinama a sada je TEŠKO BOLESTAN – SVI GA DOBRO ZNATE (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

ON JE BIO CECINA VELIKA LJUBAV: Bili su u vezi godinama a sada je TEŠKO BOLESTAN – SVI GA DOBRO ZNATE (FOTO)

Početkom devedesetih jedan od najpoznatijih parova u Srbiji bili su Ceca Veličković i fudbaler Crvene zvezde Vladan Lukić, koji je jedna od legendi ovog kluba i koje je jedan od zlatnih generacija ovog kluba. Nakon fudbalske karijere bio je i predsjednik toh kluba, a prije osam godina potpuno se povukao iz medijskog prostora. Ceca i on bili su ljubav iz njihovih tinejdžerskih dana, a njihova veza trajala je godinama i mnogi su mislili da će biti i vjenčanje, ali sudbina nije htjela da se to dogodi.

Sam Vladan je govorio o njihovoj vezi za jedne novine 2009. godine i rekao da su se njih dvoje dobro proveli i da nije važno ko je koga ostavio jer svejedno nemaju puno toga zajedničkog. Međutim, njih dvoje su ostali u vrlo dobrim odnosima, pa je Ceca bila gost na venčanju Vladanove kćerke prije tri godine i čak je pjevala u čast mladencima, a Vladan i njegova supruga bili su gosti na Veljkovom i Bogdaninom vjenčanju. Ceca je jednom rekla da se Vladan i ona poznaju se već trideset godina i da je kao momak znao s kim trabe da se zabavlja i da su pjevačice bile najbolje.

Prije nekoliko dana stigla je vijest da je Vladan Lukić zadobio teški srčani udar i da je dvije minute klinički mrtav, ali ljekari su ga uspjeli spasiti. Podvrgao se operaciji i ugrađen mu je stent i sada se polako oporavlja. Ceca će ga najvjerovatnije posjetiti čim se radost zbog rođenja unuka Željke malo smiri.

Oglasi – Advertisement