On ima neobično ime, markantnog je izgleda i bavi se brazilskom jiujitsom: EVO KAKO IZGLEDA SIN MUSTAFE NADAREVIĆA (FOTO)

0

Jako dobro svi znamo ko je Mustafa Nadarević, ostao je prepoznatljiv po seriji lud, zbunjen, normalan, iako je imao dosta uloga i u drugim serijama i filmovima. On je neko ko je napustio ovaj svet, a svi su pisali kako je iza sebe ostavio troje dece iz dva braka, koja je imao. Dve ćerke i sina, koji se ne eksponiraju javno, žive svoj život i javnost nije imala priliku da vidi kako oni zapravo izgledaju.

Kao što ste mogli da vidite danas pišemo o njegovom sinu, koje je dobio u drugom brkau, a on je bio u emotivnom odnosu sa Snežanom Nožić koja mu je rodila sina i ćerku, prenose mediji. Nana je njegova najmlađa ćerka koja se opet ističe pomalo u medijima ali sin nikada, a njegovo ime je jakko neobično, zove se Aša. Jednom je prilikom on za svoj života rekao kako je dao sinu ime po jednom jako dobrom čoveku Aši iz Bosanskog Novog, dok je posle saznao da se taj čovek zove zapravo PLamenko, a da mu je Aša nadimak.