Omiljeni predsjednik u smrtnoj opasnosti, zemljotresi i vodeni talasi: Predviđanja Baba Vange za 2020. godinu su zaista paklena (FOTO)

0

Kada govorimo o nekim predviđanjima i proročanstvima poznato je da je mnoge veoma važne svjetske događaje predvidjela Baba Vanga, a prema njenim predviđanjima, ili proročanstvima budućnost koja je pred nama neće biti niti malo lijepa, a izgleda da će biti i više nego zanimljiva

Prema predviđanjima Babe Vange u 2020 godini Kinu, Japan, Pakistan i Aljasku bi trebao da pogodi veliki vodeni talas, a zemljotres jačine 7,5 stepeni po Rihteru u idućoj godini bi trebao da pogodi Aziju, a kako je ona predvidjela, zemljotres će donijeti i velike ljudske žrtve, a Baba Vanga je predvidjela da bi i veliki meteorit trebao da pogodi jedan dio Rusije.

Baba Vnga je predvidjela i da bi se sudbina britanskoga naroda mogla riješiti iduće godine, a nakon što Velika Britanija izađe iz Europske unije, EU će pogoditi velika ekonomska kriza. Ukoliko su predviđanja Babe Vange tačna, onda bi se ruski predsjednik Vladimir Putin iduće godine mogao naći u smrtnoj opasnosti jer će ga neko pokušati da ubije, a da stvar bude gora u sve to će biti umiješani ljudi iz njegovog obezbjeđenja

Ali po Baba Vangi neće samo Putin imati problema iduće godine jer je ona predvidjela i da bi američki predsjednik Donald Trump iduće godine mogao da ima velikih problema sa zdravljem, te da će imati velike mučnine i osjetit će da gubi sluh.

Inače, za sve one koji su manje upoznati-  Baba Vanga rođena je 1911. godine kao Vangelija Pandeva Dimitrova na području Sjeverne Makedonije. Ona je izgubila vid kao dijete, međutim taj događaj joj je navodno omogućio da proriče budućnost. I dok mnogi misle da su njezina predviđanja najobičnija glupost, njeni poštovaoci tvrde da je ona predvidjela dolazak na vlast nekih od najmoćnijih svetskih vođa kao što su Vladimir Putin i Donald Trump, ali i prirodne katastrofe koje su obilježile 20. i 21. vijek.