OKO NJE SE DIGLA VELIKA PRAŠINA U ZVEZDAMA GRANDA-SRBI PUNI PONOSA ZBOG NJE- MNOGI MISLE DA JE HTJELA DA PROVOCIRA SA SVOJOM PJESMOM, A ONDA JOJ JE STIGLA PORUKA OD ARKANOVOG SINA (FOTO)

0

Učesnica “Zvezda Granda” Valentina Kuzmanović (19) podigla je veliku prašinu kada je nedavno u ovom takmičenju otpjevala pjesmu “Veseli se srpski rode”, jer su mnogi gledaoci iz regije čuli ovu pjesmu kao neki vid nacionalne provokacije, ali mlada pjevačica kaže da se ne obazire na sve to već da joj je važna podrška koja joj stiže sa svih strana, te je otkrila: ”Željela sam da publika čuje nešto drugačije od pjesama koje se stalno ponavljaju u takmičenju. Konkretno, ova pjesma mi je prirasla srcu, a etno muziku pjevam i osjećam dušom”

Dalje je u razgovoru sa novinarima otkrila i:” Imam 19 godina i sama sam naučila kako treba da se voli svoja zemlja. Krivo mi je što je Balkan takvo podneblje gdje se ljudi konstantno prepiru oko nacije i vjere i minulih ratova, kao i ko je više imao žrtava, ko je više ginuo, a s druge strane niko ne misli o tim žrtvama zapravo. Roditelji su me naučili da poštujem druge narode i vjeru, kao i da širim ljubav, a ne mržnju. Moja odgovornost da tu misiju ispunim je utoliko veća jer imam priliku da spajam ljude kroz muziku. Volim Nemanjiće, a od svetinja najviše Lazaricu i našeg prvog arhiepiskopa Svetog Savu.”

Otkrila je da se veoma dobro slaže sa svojom mentorkom Marijom Šerifović koja joj je preporučila i da na nekom narednom nastupu u Grandu otpjeva nešto etno, te je otkrila da je dobila mnoge poruke podrške nakon zadnjeg nastupa:” Ne mogu da opišem! Drago mi je što sam izazvala reakciju javnih ličnosti, među kojima su pjevači poput Ane Sević, Jelene Kostov, Milana Dinčića, Slobe Radanovića… Podržao me je i Veljko Ražnatović, koji i sam promoviše rodoljublje, zbog čega mi je posebno drago”