OGROMNA TUGA U BRENINOJ KUĆI! Sebi doći ne može, UMRO JE ON! OVO je objavila prije par sati, SRCE PUCA(FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije

OGROMNA TUGA U BRENINOJ KUĆI! Sebi doći ne može, UMRO JE ON! OVO je objavila prije par sati, SRCE PUCA(FOTO)

Lepa Brena je još kao djevojčica pokazivala veliki talenat za pjevanjem, a još  u osnovnoj školi se izdvajala od druge djece svojom visinom i plavom kosom. Iz samo sebi znanih razloga, nastavnik fizičkog vaspitanja joj je dano nadimak Brena, koji je ostao i do dan danas. Samo sa 17 godina ju je otkrio Saša Popović kada je u blizini Brčkog Slatki greh ostao bez svoje pjevačice.Tada, Fahreta Jahić ju je zamjenila na 4 nastupa, i više se nije makla iz Slatkog greha. Senzacija je rođena, a Jugoslavija je ludovala za visokom plavušom, koja dobija i umjetničko ime, Lepa Brena. Nakon dugo godina jakih nastupa, velikih muzičkih i TV hitova, Slatki greh je došao do svoga kraja. Saša Popović i Lepa Brena su nastavili svoju saradnju i u Grand produlciji, od koje su napravili mašinu za pravljenje para.

Zvezde Granda su postali najjači brend u državi, a oni su odlučili prpošle godine da ga prodaju strancima, i sebi uzmu milione i milione eura. Sada rade iz sjene, i uživaju u zasluženoj penziji. Na žalost, ostali članovibenda nisu toliko u muzici, a pojavili su se zajedno na jednom nastupu proje 10 ak godina, i to baš na pinku.Polako nas napuštaju jedan po jedan, debeli bora je preminuo prije 6 godina, a prije neki dan i osnivač slatkog greha, Branislav Mijatović Mija. On je zamislio cijelu priču, a Lepa Brena je bila baš njegova ideja. Lepa Brena se od njega oprostila putem društvene mreže Instagram, i jednostavno nije mogla da vjeruje da ga više nema. 

Oglasi – Advertisement