Oglasio se muž preminule Bobane: Zbog OVOGA je njegova žena izgubila život a curica ostala SIROMAH: SRBIJA KUNE! – Kreacije Portal
Novo

Oglasio se muž preminule Bobane: Zbog OVOGA je njegova žena izgubila život a curica ostala SIROMAH: SRBIJA KUNE!

Već smo vam prije par dana prenijeli informaciju kako je 31 godišnja srpska sportistkinja Bobana Momčilović preminula tek 20 dana nakon poroda. Svoju bebu takoreći dobro nije niti vidjela. Sada se za medije obratio i njen suprug Miroslav Momčilović koji je kroz suze pričao šta se u stvari sve izdešavalo u cijeloj ovoj tužnoj priči sa njegovom suprugom. Mediji kao i on su već okrivili komplet zdravstvo u Srbiji za njenu smrt.

XXX OLYMPIC GAMES LONDON 2012 – STRELJASTVO –
BOBANA VELICKOVIC, strelac Srbije, pistolj, i ANDREA ARSOVIC, puska.
London, 01.08.2012.
photo:N.ParausicSve je krenulo rije mjesec dana, a poznati rukometni trener već sada priprema ogromnu tužbu protiv svih onih koji su bili uključeni u liječenje koje je pošlo po zlu u slučaju njegove tragično preminule supruge Bobane Momčilović. „Ona je meni bila sve u životu, sva takmičenja smo prošli zajedno, a meni ostaje mali Vukašin koji mi je jedina uspomena na nju. To je moja misija, koju moram da izguram do kraja. Stvarno nemam riječi za sve ovo što se izdešavalo“, počinje svoju priču njen suprug.

Porodila se 1 juna, čuli smo se, ali je rekla da je boli glava pa mora da spava. Nije se javljala cijeli sljedeći dan, rekli su mi da donesem magnezijum jer ga nema. Kada sam došao, rekli su mi da je upala u eklampsiju. Pročitao sam na internetu i vidio sam da je ozbiljna stvar. Odmah sam je htio vući za Beograd, ali su me oni uvjeravali da je sve u redu sa Bobanom. Idućih dana smo se viđali pomalo, čak sam i malog Vukašina držao u naručju, ali je ona bila poprilično konfuzna.Pričao sam i sa njenim doktorom, koji je rekao da je sve pod kontrolom i da nema potrebe da ide za Beograd jer oni veoma lako mogu da iznesu cijelu situaciju na svojim leđima. Međutim, Bobana je bila sve gore i gore, u nekim situacijama nije mogla ni da shvati sa kime razgovara. Na kraju se desilo šta se i desilo“, završio je svoju priču utučeni Miroslav. Vjerujete li vi zdravstvu Srbije?

Oglasi – Advertisement