OGLASIO SE I ŽELJKO ŠAŠIĆ, NIKAD BRUTALNIJI: Njegovu ćerku Sofiju spajaju sa oženjenim Duškom Tošićem – EVO ŠTA JE SVIMA PORUČIO! ŠOK! (FOTO)

0

Svi jako dobro znamo da se informacije sa estrade jako brzo šire između javnosti, putem medija i društvenih mreža, pa smo tako ovih dana svi imali priliku da čitamo kako Sofija Šašić, ćerka od poznatog pevača Željka Šašića i Sonje u emotivnoj i tajnoj vezi sa Duško Tošićem.

Svi znamo da Duško i Jelena trenutno imaju problema imaju problema u braku pa su mediji iskoristili tu priliku i plasirali laži, kako je i sama Sofija rekla u jednm izlaganju. Sofija je rekla kako je poslala tužbe svim onim koji su pisali takve neistine i da je to jedna jako neslana informacija. Sada se kako vidite u samom naslovu oglasio i Željko, koji inače ne daje često izjave za medije i nije toliko sklon davanju izjava što je i ovog puta dokazao. Kada su ga kontatirali bio je kratak i jasan: “To su gluposti, ajd ćao. Nemam šta da kažem na te gluposti, ako bude šta pametno da pričam o tome, zovite me onda.” rekao je i poklopio.