OGLASIO SE DISKVALIFIKOVANI ZADRUGAR! Zahteva OVE USLOVE kako bi se vratio u BELU KUĆU, udario na VELIKOG ŠEFA! – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

OGLASIO SE DISKVALIFIKOVANI ZADRUGAR! Zahteva OVE USLOVE kako bi se vratio u BELU KUĆU, udario na VELIKOG ŠEFA!

Filip Mijatov je sinož diskvalifikovan iz rijalitije “Zadruga” po drugi put, te je njegova kazna sada umjesto 50 hiljada eura, sada 100 hiljada eura, jer je diskvalifikovan i prošle sezone. Sada se oglasio na svom Instagram lajvu kako bi stavio do znanja svima da bi se vratio, ali da nije bio ispoštovan od strane produkcije i da neće platiti kaznu, jer to, prema njegovom shvatanju nije zakonski. “Vratio bih se. Kada bi me ispoštovali, vratio bih se. Oduzimanje slobode ne može ni po jednom zakonu. Zakonski ne može. Kakvih sto hiljada eura. Nema osnova, sutra idem kod doktora. Sutra idem na polovanje.

Molio sam da me puste.” rekao je Mijatov na svom Instagram lajvu. “Mogao sam da izdržim, jer nije fer, neko tako da me cima, nije baš fer, ali izdržao bih ja sve to. Produkcija me je stavila u isti kođ sa njima. Treba da budem Vi Aj Pi. Što se tiče moje psihe, jako sam zdrav, nisam se liječio nikada kao što mnogi pričaju, ali tamo se jednostavno ne može spavati, pokušao sam, ali ne može. Baš me briga za sve honorare. Nisam bio ispoštovan” dodao je on za kraj.

Oglasi – Advertisement