Oglasila se sestra od Meghan Markl nakon njenog skandal intervjua- Njoj je OVA STVAR uvijek izgovor da ljude tretira kao smeće (FOTO)

0

Ovih dana jedna od glavnih tema u medijima je bio veliki intervju Meghan Markle kojeg je dala voditeljici Oprah Winfrey, to je uradila zajedno sa svojim suprugom Harijem. Tu su oni govorili sasvim otvoreno o kraljevskoj porodici, te je Meghan u jednom trenutku rekla kako je razmišljala i o samoubistvu. Na to se oglasila i njena polusestra Samantha Markl koja je imala komentar na ovaj intervju, te je rekla kako je njenoj sestri depresija izgovor zašto ljude tretira kao smeće

” Ne znam kako može reći da je ne poznajem i da je bila jedino dijete. Imamo fotografije snimane tokom cijelog života. Pa kako me onda ne poznaje”– rekla je Samntha i pokazala neke njihove zajedničke fotografije Meghan ipak tvrdi da je Samntha promijenila svoje prezime u Markl tek kada je ona počela da hoda sa Harijem, te da je htjela da se okoristi svime time, ali Samantha je na te optužbe rekla:

” Bila sam Markl pre nje i čudno mi je što govori da sam prezime promijenila kada je upoznala Harija. Markl je uvijek bilo moje prezime” – rekla je ona.