OGLASILA SE LJUBICA KOJA U GRČKOJ ZA 11 DANA POTROŠI 10€! “39 godina sam šef računovodstva, mogu da budem mađioničar”! OVO JE NEVEROVATNO!

0

Dan smo započeli vrlo zanimljivom pričom i sigurni smo da biste u naslovu rekli da je ovako nešto nemoguće i da je laž, ali niste u pravu jer je priča koju vam donosimo istinita. Vjerujemo da cijene rastu u raznim morskim destinacijama, ali donosimo priču o ženi po imenu Ljubica koja je doznala da je s prijateljima uzela višegodišnji odmor na 11 dana, vjerovali ili ne, a za sve zajedno košta samo 20 eura.

Ovo je jedna od glavnih tema na društvenim mrežama posljednjih dana, a sve je počelo pitanjem izvjesnog Milovana iz Užica koje glasi: “Koliko novca je potrebno za jedan dan letovanja u Grčkoj”, pitao je on, a njemu je Ljubica na svom Fejsbuk profilu odgovorila sljedeće:

“Ja i prijateljica stavimo u zajednicki novčanik po 10 evra i bude nam dovoljno za 11 dana. Kafu pijemo u apartmanu, hleb ne jedemo, sokove i druga pića ne pijemo, kupujemo kiselo mleko, povrće i voće, a suhomesnate proizvode nosimo od kuće i sa time skuvamo nešto na brzinu. Deset godina uvek tako i nikad nismo za neverovati potrošili više. Ali, nas dve smo penzionerke. a mladi naravno imaju veće prohteve”.