OGLASILA SE DJEVOJKA KOJU SU OŠIŠALI JER ŽELI DA SE UDA ZA SRBINA DUŠANA: “Nije me otac šišao, već…” DJEVOJKA OTKRILA ISTINU!

0

Proteklih mjesec dana internetom kruži priča , kako je otac ošišao na ćelavo svoju kćerku , a razlog tome je zato što je htjela da se uda za srbina. Naime , ovi ljudi su porijeklom iz Travnika , BiH , a ljetos su je u Bezansonu u Francuskoj ošišali i maltretirali , a njihov čin je zgrozio cijeli Balkan , kao i Francusku i Europu.

 

Sud je nedavno njene roditelje poslije odbijenog zahtjeva za azil protjerao iz Francuske i oni su vraćeni u Bosnu. Sada se oglasila i nesretna djevojka  i ispričala da suđenjima nikada kraja , kao i da nije mnogo zadovoljna odlukom Suda.

Ona je istakla da nju nije otac ošišao nego njen stric. Roditelji su htjeli da zaštite strica da ne izgubi papire u Francuskoj , jer su oni svakako morali da se vrate u Bosnu. Djevojka je istakla da će ipak da se uda za svog izabranika , a vjenčanje će biti sljedeće godine. Početkom jula će da napuni 18.godina i poslije njenog punoljetstva će biti svadba.