Oduvala Turke srpskom pjesmom: Nakon njenoga nastupa svi su zanijemili: Emina Jahović izvela čuveni hit pa oduševila sve u studiju! (VIDEO)

0
19

Ovih se mjeseci baš puno piše o popularnoj pjevačici Emini  Jahović, a na žalost najmanje zbog one stvari po kojoj je i postala popularna, a to je pjevanje.

Skoro više od pola godine se o Emini pisalo , a sve u vezi njenoga razvoda od popularnog pjevača Mustafe Sandala sa kojim je bila dugo u braku u kojem su dobili i dvoje djece.

Nakon toga je Emina zapala i u svojevrsnu depresiju, a mnogi ljudi oko nje su bili prilično zabrinuti zbog toga, jer se Emina u jednome trenutku odvojila od svih, samo radila na svojim pjesmama i vježbala u teretani. Ništa nije jela , pa je u jednome trenutku bila na ivici anoreksije.

Da bi zadnjih mjesec dana o Emini se pisalo kako je novi muškarac ušao u njen život i kako je prebolila Mustafu Sandala, kao i da se opet malo više okrenula karijeri i svome pjevanju, kao i radu na novim pjesmama.

Poznato je da je Emina Jahović tokom svoje karijere promijenila dosta žanrova u svome muzičkome izražaju, ali nikada se javno nije pokazala kako izvodi neke pjesme koje koketiraju sa narodnim melosom, takozvane, narodne pjesme, poput ”Žute dunje”. A sada je pokazala koliko je dobra i u izvođenju takvih pjesama i mnoge je izvedbom ostavila bez teksta, na pozitivan način.

Naime, Emina je gostovala u jednoj turskoj TV emisiji, gdje je govorila o svome životu, poslovnim planovima, a zatim je zapjevala ”Žute dunje” i jednostavno svojom izvedbom oduvala sve u studiju i pred TV ekranima.

Na videu možete da vidite ovu maestralnu izvedbu Emine Jahović: