Odrastala je sakrivena od javnosti: Bratanica princeze Dajane je prava kopija svoje tetke, a njena ljepota sve ostavlja bez daha (FOTO)

0

Poznato je da je od smrti možda i najpopularnije i najvoljenije princeze na svijetu, Lady Dajane prošlo više od 20 godina, ali je vidljivo da njen lik i djelo još uvijek žive, posebno među običnim narodom. Međutim, ako vam neko spomene ime Kiti Spenser, to vam ime i prezime neće puno značiti, ali ako vam neko kaže da se radi o Dajaninoj bratanici, kada vidite kako Kiti izgleda, odmah ćete vidjeti veliku sličnost između njih dvije

 

Kiti Spenser je najstarija od četvero djece Čarlsa Spensera, brata princeze Dajane, a Kiti je imala samo 6 godina kada je njena tetka poginula u saobraćajnoj nesreći. Kiti je svo ovo vrieme ostala van domašaja medija, koji nisu baš pokazali neko pretjerano interesovanje za nju, kao ni za rodbinu koja dolazi sa Dajanine strane.

Danas Kiti ima 27 godina i osim što mnogo sliči na svoju tetku, zajedničko im je i to da je i Kiti veoma predana humanitarnom radu. Prvi puta je postala malo interesantna medijima kada se pojavila na parastosu princezi Dajani 2007. godina a tada je bila u društvu prinčeva Williama i Harryja, a nekoliko godina kasnije iskoristila je svoje prisustvo na društvenim mrežama i pažnju koju je dobila kako bi se aktivno angažovala u humanitarnim akcijama.

Kiti je ambasador organizacije “Give Us Time” koja je fokusirana na porodice vojnika i dio je kampanje “Centerpoint” koja pomaže mladim beskućnicima da obezbijede sebi egzistenciju i da postanu radno sposobni i odgovorni prema sebi.

Međutim, mnogima je ipak fascinantno koliko Kiti liči na svoju tetku, a o njenoj ljepoti i da ne govorimo