Odmah su dobile otkaz! Medicinske sestre užasnule javnost kad se saznalo i kada se uvidjelo šta su radile tek rođenoj bebi (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Odmah su dobile otkaz! Medicinske sestre užasnule javnost kad se saznalo i kada se uvidjelo šta su radile tek rođenoj bebi (FOTO)

Kada žena u bolnici donese na svijet malu bebu, i dok se nakon porođaja oporavlja i dolazi sebi, normalno je da očekuje da se medicinski radnici u bolnici brinu o njenoj bebi na najbolji mogući način i da bebi pruže svu neophodnu njegu. I u velikom broju slučajeva, medicinski radnici se upravo ponašaju tako kako se očekuje od njih, ali u ovome slučaju koji je odjeknuo u cijelom svijetu i koji je zgrozio javnost, nije bilo baš tako, posebno kada se saznalo kako neke medicinske sestre tretiraju tek rođene bebe.

Sve se desilo u jednoj bolnici u Saudijskoj Arabiji gdje su tri medicinske sestre dobile automatski otkaz sa posla kada se otkrilo šta su radile tek rođenim bebama i kada su se pojavile fotografije na kojima se one iživljavaju sa malim bićima. One se na snimkama koje su se na neki način pojavile na internetu na najgori mogući način igraju sa malim bebama, koje naravno i ne znaju šta ih je snašlo

Da stvar bude gora, ove sestre su to smatrale veoma zabavnim i smiješnim i po snimkama izgleda kao da ne vide ništa loše u takvoj vrsti iživljavanja. One su sa rukama mijenjale izraze lica na bebi, i sve su to snimale, a vidjelo se da uživaju u svemu tome i da im je sve to veoma zabavno i smiješno. Kada su se snimci pojavili u javnosti, sve tri sestre su dobile otkaze bez mogućnosti žalbe, a iz ministarstva zdravstva su naveli da će sve tri biti stavljene na poseban spisak tako da više nigdje neće moći raditi u zdravstvu, kako u Saudijskoj Arabiji, tako i u ostatku svijeta.

 

 

 

Oglasi – Advertisement