OD JUČER REGION BRUJI O OVOM STARIJEM PARU IZ BEOGRADA: Oglasila se njihova kćerka! Odlučila da otkrije nešto o njima! SUZE SAME IDU

0

Građani Beograda, ali i iz cijele Srbije, danas su oduševljeno komentarisali sliku koja je osvanula na svim društvenim mrežama i sve raznježila.

Na slici se vidi jedan stariji bračni par kako čeka autobus na stanici kod Centra Sata, a ono što je svima privuklo pažnju je to što su se njih dvoje sve vrijeme držali za ruke

“Jao i kamen bi zaplakao”, “Za promjenu nešto lijepo”, “Ovo je definicija prave ljubavi”, “Prava ljubav za sva vremene je rijetkost”, “Rodili su se u vrijeme kada su se pokvarene stvari popravljale”, “Ovo je danas skroz nedostižno”, samo su neki od komentara građana.

Tako su se redom nizali komentari, a među njima se našao i jedan poseban komentar, odnosno komentar njihove kćerke.

– Gospodin i gospođa su u braku već 55 godina i od prvog dana se drže za ruke. To su moji roditelji i hvala svima koji su prepoznali sve vrijednosti. Ljubavi, poštovanja, tolerancije. Hvala i mojoj prijateljici koja mi je proslijedila ovu objavu. Pozdrav svima i želim vam puno ljubavi u životu – napisala je ona.