OBRATITE PAŽNJU NA OVO AKO IDETE NA LJETOVANJE: Zbog ovog PREKRŠAJA prijeti vam kazna do 1.500 EURA, i zabrana ulaska u EU! – Kreacije Portal
Najnovije Novo

OBRATITE PAŽNJU NA OVO AKO IDETE NA LJETOVANJE: Zbog ovog PREKRŠAJA prijeti vam kazna do 1.500 EURA, i zabrana ulaska u EU!

Ukoliko spadate u onaj broj ljudi koji se nije uplašio korona virusa i niste odgodili svoje putovanje koje ste sigurno godinu dana planirali, onda biste trebali pročitati ovaj članak.

Ukoliko se vaš odmor treba desiti u EU onda biste trebali da znate da postoje pooštrene kontrole na granicama, a pri tome ne mislimo na testove za korona virus, nego uopšte.

Pored toga što trebate paziti šta prenosite preko granice trebali biste da pazite na saobraćajne propise koje važe u toj zemlji u kojoj se nalazite ili kroz koju prolazite u tom trenutku.

Slijedom toga, oni koji naprave neki prekršaj na teritoriji EU mogu biti kažnjeni kaznom od 100 pa do 1.500 evra zavisno od toga kolika je težina prekršaja.
Kada vaš prekšraj bude dokumentovan, onda ćete na svoju kućnu adresu dobiti nalog za plaćanjem iznosa kazne, ali ukoliko se na to oglušite moglo bi vas koštati idućeg ulaska u EU.

Onaj prekršaj koji svi mi pravimo jeste prekoračena brzina, a slična situacija je se dogodila jednom vozaču koji je počinio prekršaj u Sloveniji, pa je ga na njegovu beogradsku adresu sačekao nalog da mora da plati 250 evra.
Stoga, ukoliko ste ipak odlučili da ove godine idete negdje na odmor, pripazite na poštovanje saobraćajnih propisa, kako ne biste svoj odmor upropastili.

Gdje ćete vi provesti svoj godišnji odmor?

Oglasi – Advertisement